🎭 تئاتر کرج 🎭

🎭 تئاتر کرج 🎭

وبلاگ اختصاصی تئاتر کرج

از طریق ایمیل :
THeaTeR@mailfa.org
تماس حاصل فرمایید.

• آدرس تئاتر شهر : کرج - عظیمیه - 45 هتری کاج – خیابان شهید شاکرزادگان – بلوار ولی عصر (عج)

بایگانی

پیوندهای روزانه

پیوندها

آخرین مطالب

۲۲ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

 

رام کردنِ زنِ سرکِش

۳۰ دی ۹۴ ، ۰۶:۱۷

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز : بهترین حمایت از پیشکسوتان قدر شناسی ،وقت شناسی و مهربانی است

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، بعد از ظهر دیروز،سید موسی حسینی کاشانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و  سید عباس عظیمی مدیر عامل موسسه حمایت از پیشکسوتان و هنر مندان و هیات همراه ، از داوود فتحعلی بیگی که مدتی است در بستر بیماری به سر می برد دیدار کردند.
 داوود فتحعلی بیگی به علت عارضه قلبی منجر به جراحی ، مدتی است در منزل بستری است و تا مدتی از فعالیت بر روی صحنه های تئاتر معذور خواهد بود . در این دیدار عزت مهر آوران  و اسماعیل خلج از طنز پردازان قدیم نیز حضور داشتند .جمع شیرینی بود و همه طناز و طنز پرور ، حرف شعر بود  و نمایش و خنده ، از خاطرات تلخ و شیرین صحنه گفتند و خدا را به خاطر آنکه هنوز می شود ، در این دیار ،جایی را یافت که در آن از ته دل خندید ، شاکر شدند .
صفا و صمیمیت این مردان قدیم ستودنی است . هنرمندانی بی هیچ بغض و کین ،بی هیچ منعی برای رفاقت ، برای رقابت سالم .هنوز حرمت صحنه را می دانند و پیشکسوت می شناسند . چه قدر این دیدار شیرین است .
در خانه ای با شیشه های رنگی و باغچه ای به صفای قدیم . مرغان مینای آزاد بر درختان سر و  ...تا این حد باور نکردنی .
مهندس حسینی کاشانی در این دیدار مانند همیشه شعری خواند،این بار , عاشقانه و چه به جا ،  تقدیر و تشکر از سالها تلاش مجدانه داوود فتحعلی بیگی در عرصه نمایش هم از حرف هایی بود که با او رد و بدل کرد و گفت: بهترین حمایت از پیشکسوتان قدر شناسی ،وقت شناسی و مهربانی است . که تمام اینها زمانی ارزش پیدا می کند که در وقت و زمان مناسب اتفاق بیافتد.
کاشانی گفت: بر کسی پوشیده نیست که هنر قوی ترین ابزار پیام رسان فرهنگی است و نمایش آن هم از نوع نمایش سنتی و سیاه بازی ، چه بسا رسا تر و قوی تر خواهد بود .
وی گفت:  دیدار از پیشکسوتان و ارتباط نزدیک با هنرمندان برای خود مسولان نیز فرصتی مهم و غنیمتی ارزشمند است که می تواند برای لحظاتی خستگی و کدورت روزمرگی کاری را از میان بردارد .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، اظهار داشت:استان البرز بضاعت بسیار خوبی در هنر نمایش دارد ، حضور نمایندگان البرز، از میان لیست ده نفره منتخبین و راه یافتگان نمایش فجر،خود گواه همین توانمندی استان در هنر صحنه ایست .
داوود فتحعلی بیگی هم که سر شوق آمده بود و حالش بهتر بود گفت:  همین که بدانیم دوستان به یاد ما هستند و گاه نیاز های حمایتی مارا برآورده می کنند ، حس خوبی است که می تواند انگیزه ادامه فعالیت ها باشد .  من همیشه به شوق صحنه زندگی کرده ام و دنیای بدون نمایش را نمی توانم تصور کنم . امیدوارم به زودی فرصت مهیا شود تا باز داستانی دیگر از زندگی روزمره را بروی صحنه برده و لبخند را برروی لبها بیاوریم .
 فتحعلی بیگی گفت: صدای دست زدن های مکرر برای ما اهالی نمایش سنتی کاملا آشناست . آنها که بیشتر می خندند و بیشتر دست می زنند، همانهایی هستند که مارا به خوبی می شناسند و بینندگان همیشگی کارهایمان هستند. حرکات ریز مارا می شناسند و انگیزه فعالیت های ما می شوند .

دیدار

 "داوود فتحعلی بیگی" متولد ١٣٢٩ زنجان و ساکن استان البرز، فارغ ‌التحصیل مقطع کارشناسی نمایش از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
این هنرمند نگارش و کارگردانی آثاری چون «کسی که سر دهد اول»، «حر»، «برخورد»، «تخت و خنجر»، «الماس چاقو فروش»، «سلطان مبدل»، « میرزا عبدالطمع و جنگ جهانی»، «چشم تنگ» و کارگردانی «مواظب کلاهت باش»، همچنین نگارش و کارگردانی «میرزا و فرفره»، «نمایش ممنوع»، « عروسی دختر شاه پریان با حاکم ملایر»، « عروسی ننه غلامحسین» به عهده داشته است.
 بازی در نمایش«باغ شب‌نما»، نوشته «اکبر رادی» به کارگردانی «هادی مرزبان» تهران، کارگردانی نمایش «صاحب منصب عشق» نوشته «عزت‌الله مهرآوران» تهران، کارگردانی نمایش «قمری» نوشته «گلبرگ ابوترابیان»، نگارش نمایشنامه «افاده‌ها طبق طبق» به کارگردانی «لقمان نظیری»، نگارش و کارگردانی نمایش«پهلوان کچل و اژدها» از دیگر فعالیت‌های فتحعلی بیگی است.
بازنویسی و کارگردانی نمایش «رام کردن زن سرکش»، نگارش و کارگردانی نمایش«راز عروسک»، نگارش و کارگردانی نمایش «زلیخا نامه»، نگارش و کارگردانی نمایش «دار و دلدار»، نگارش و کارگردانی نمایش«این غرفه از بهشت» نیز از آثار او به شمار می‌روند.

۲۹ دی ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴

۳۰ دی ۹۴ ، ۰۵:۵۶

سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر استان البرز با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره، به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ، آیین اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر استان البرز عصر سه شنبه ٢٢ دی ماه در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز به کار خود پایان داد و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در ابتدای برنامه به توجه به ظرفیتهای استان البرز اظهار کرد: ظرفیت‌های استان البرز باعث شد که یکی از استان‌های میزبان برگزاری سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر بخش استانی باشد.
مهندس حسینی کاشانی با اشاره به اینکه هنرمندان همیشه با کمترین امکانات بهترین آثار را خلق می‌کنند، گفت: روند رو به رشد هنر در استان البرز قابل لمس است ولی توقع ما بیش از این است چرا که ظرفیت‌های این استان هنرمندپرور بر همگان آشکار است.
وی با تاکید بر اینکه باید مسئولان بپذیرند حوزه هنر و فرهنگ ابزار قدرتمندی در اختیار دارد، گفت: مردم دیگر از سخنرانی‌های طولانی خسته شده‌اند چرا که مشکلات از پشت تریبون حل نمی‌شود.
حسینی کاشانی با اشاره به اینکه باید با زبان گویای هنر حرف بزنیم، گفت: تلخ‌ترین سخن‌هایی که حتی برای سلامت روح انسان نیاز است را می‌توان با شیوه های هنرمندانه‌ای بیان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با اشاره به اینکه ظرفیت‌های حوزه فرهنگ و هنر باید شناسایی شود، اضافه کرد: نمی‌دانم چرا برخی به گونه‌ای رفتار می‌کنند از ظرفیت‌های موجود کمتر استفاده شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم در استان البرز به هنر بیش از پیش توجه شود چرا که هنر همانند فرهنگ مظلوم واقع شده است.
مهندس حسینی کاشانی خطاب به خیرین فرهنگی گفت: اگر به دنبال نام نیک هستید در عرصه فرهنگ و هنر گام بردارید چرا که هر آن کس در این عرصه گام بردارد در تاریخ ماندگار می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با ابراز امیدواری که در آینده‌ای نزدیک شاهد روزهای پر رونق برای مجموعه فرهنگ و هنر البرز باشیم، گفت: ما هر چه تلاش کنیم باز به هنرمندان بدهکار هستیم و امیدواریم دوران کوتاهی‌ها به سر آید.
از دیگر برنامه های مراسم اختتامیه اجرای نمایش توسط پسری جوان با لهجه جنوبی و ساکی در دست که وارد صحنه می‌شود. وی با محتویات داخل ساک دستی اش خاطراتش را مرور می‌کند.
پسر جوان خودش را «امیرو» معرفی می‌کند و پدرش را با یک قفس خالی، دوستش را با یک جفت کفش و مادرش را با یک چادر نماز به یاد می‌آورد و با آنها حرف می‌زند. گاهی با خوشحالی و گاهی با چهره ای غمگین مرور می‌کند کودکی و نوجوانی اش را که چقدر زود گذشته و در سن جوانی پیرش کرده است. پسر جوان با هر اشک و لبخندش تماشاگران را به دنیای خود دعوت می‌کند.
امیرو با این دیالوگ «آسمون پر شد از هواپیماها، فوج فوج می‌آمدن، رژه می‌رفتن تو آسمون آبادان» خاطرات جنگ را بازگو می‌کند و می‌گوید: «ننم گفت برو خونه خواهرت نترسه، بیارش خونه خودمون، آخه سلیمه پا به ماهه اگه صدای هواپیما بشنوه می ترسه».
امیرو با یادآوری خاطرات جنگ به یادمان می‌اندازد زنان و مردان دلاوری را که سال‌ها جنگیندند تا سرزمینمان به دست دشمن متجاوز نیفتد و ما با چنین آرامشی به دیدن تئاتر بنشینیم.
علیرضا داننده‌فر بازیگر نقش امیرو یکی از هنرمندان تئاتر البرزی است و در نمایش «فراموش خانه» دیالوگ‌هایی را بازگو می‌کند که احساسات تماشاگران را برمی‌انگیزد تمام حرفش این است که فراموش نکنیم مردان و زنانی را که رفتند تا امنیت و آرامش کشور تامین شود.
ناگفته نماند موسیقی که گاه در حین نمایش نواخته می‌شد بر اثر گذاری این نمایش کوتاه می‌افزود.
گفتنی است در آیین اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر بخش استانی هنرمندان البرزی نمایشی را که چکیده آثار اجرا شده در این جشنواره بود با تِمی کمدی روی صحنه بردند که موجب شادی تماشاگران شد.
استان البرز،در این دوره از جشنواره تئاتر بین المللی فجر بخش استانی میزبان گروه‌های تئاتری از استان‌های خراسان شمالی، کرمانشاه و تهران بود.
در پایان آیین اهدای جوایز برگزیدگان پنجمین دوره تئاتر استانی البرز برگزار گردید و هنرمندان برگزیده توسط مسئولان و هنرمندان حاضر در این آیین مورد تشویق قرار گرفتند.

 

02    

 

03

 

07 

     

08

 

۲۳ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳
۲۴ دی ۹۴ ، ۰۲:۰۶

مایش «رام کردن زن سرکش» در آخرین روز از سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر در بخش استانی در البرز، با تلاش هنرمندان کرجی شامگاه گذشته روی صحنه رفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز،شامگاه گذشته «نمایش رام کردن زن سرکش» به کارگردانی افشین سخایی فرد و نویسندگی‌ داوود فتعلی بیگی در سالن استاد سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز روی صحنه برد.  
افشین سخایی فرد کارگردان با تاکید بر اینکه رام کردن زن سرکش یکی از آثار معروف شکسپیر از برجسته ترین درام نویسان جهان است، گفت: این اثر تا کنون بیش از یکهزار و ۷۰۰ اجرا در کشورهای مختلف جهان داشته است.
این مدرس دانشگاه در حوزه هنر، در ادامه با تاکید بر اینکه این اثر توسط داوود فتعلی بیگی باز نویسی و به فضای ایرانی نزدیک شده است، گفت: نمایش رام کردن زن سرکش در شهرهای نوشهر، شیراز، اصفهان، ارومیه، گرگان و فردیس در آینده ای نزدیک اجرا می شود. 
وی ادامه داد: این نمایش داستان پدری است که ۲ دختر دارد. یکی از آن‌ها سرکش و دیگری خوش خلق و خوش اخلاق است که  همه خواستگار دختر خوش خلق می شوند. پدر شرط ازدواج دختر خوش اخلاقش را ازدواج دختر سرکش می گذارد. و به نوعی خواستگاران را در رقابت با هم قرار می دهد.
عضو شورای نظارت بر نمایش استان البرز با بیان اینکه نمایش رام کردن زن سرکش با تکنیک نمایش رو حوضی اجرا می شود گفت: رام کردن زن سرکش در سال های ۸۲ و ۸۸ یک ماه در کرج اجرا شد و از ششم دی ماه جاری تا دوم اسفند ماه در فرهنگسرای کوثر کرج ۶۰ اجرا می رود.
این کارگردان در ادامه ایجاد فضایی مفرح برای خانواده ها و لحظاتی سراسر شاد را یکی از اهداف این نمایش برشمرد و اضافه کرد: نمایش رام کردن زن سرکش با تم ازدواج و سخت گیری های خانواده ها با شیوه کمدی اجرا می شود.
سخایی فرد با تاکید بر اینکه جامعه بیشتر از آثار تراژدی به آثار کمدی نیاز دارد، و مردم نیازمند شادی هستند، گفت: آثار کمدی می توانند در دنیا تحول ایجاد کنند بهترین جایگزین برای تفریح خانواده ها دیدن تئاتر به جایی دود و دخانیات است امیدواریم مردم با حضور در سالن های تئاتر شاد شوند. 
حمید رضا دشتی، علیرضا ناصر بخت، رضا اخی، امیر عباد زاده، سارا نام ور، سیاوش اسد، زهرا ساعدی، مژگان رضا خوانی، احمد حق شناس، ستاره میرزا خوانی، محسن مهری دروی بازیگران این نمایش هستند تهیه کنندگی این نمایش به عهده حمیدرضا دشتی و آهنگسازی این اثر نیز به عهده امید بچاری است.
در پایان گفتنی است؛ زنگ اجرای این نمایش توسط ابراهیم شریفی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، محمد عسگری بازیگر برجسته فیلم محمدرسول الله و کوروش خزاعی اصل یکی از هنرمندان کرجی نواخته شد.

 

96

 

97 

 

۲۳ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰

۲۴ دی ۹۴ ، ۰۱:۵۹

نمایش «مشترک موردنظر» امروز در دو نوبت در بخش تئاتر استانی جشنواره تئاتر فجر در شهرستان البرز اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ، کامران شهلایی، نویسنده و کارگردان نمایش «مشترک موردنظر» گفت: امروز نمایش «مشترک موردنظر» در بخش تئاتر استانی جشنواره تئاتر فجر در سالن پلاتو اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز دو اجرا در ساعت‌های ١٥ و ١٧:٣٠ داشت.
شهلایی با اشاره به آغاز اجرای عمومی این نمایش در کرمانشاه پس از حضور در فجر، درباره بازیگران این نمایش گفت: در این نمایش، یوسف میرزایی، سمیه مهری، پویا بازرگان و سمیه رضایی بازی می‌کنند. این نمایش درباره تکنولوژی موبایل و تاثیراتی است که در زندگی اجتماعی ما به صورت مستقیم و غیر مستقیم دارد.
«مشترک موردنظر» نمایش برگزیده جشنواره استانی فجر در استان کرمانشاه و یکی از ١٤  نمایشی است که از میان ٧٠ نمایش برای اجرا در بخش استانی جشنواره تئاتر فجر انتخاب شده است.
500
۲۲ دی ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹
۲۲ دی ۹۴ ، ۲۲:۵۶

نمایش «نوبت یعنی بعدی» در سی و چهارمین جشنواره تئاتر بین المللی فجر، در کرج روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ، نمایش «نوبت یعنی بعدی» کاری از گروه نمایشی «دیدومک» به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاه کرم از استان تهران در بخش اجراهای استانی جشنواره تئاتر فجر، عصر دوشنبه، در سالن استاد داود فتحعلی بیگی کرج روی صحنه رفت.
ماجرای «نوبت یعنی بعدی» داستان پیرزنی را روایت می کند که به دنبال یافتن اهداکننده عضو است تا پسر در بستر بیماری اش سلامتی خود را باز یابد. وی طبقه بالای خانه اش را اجاره می دهد در همین حین مستاجر نیز که قصد عمل جراحی یکی از دخترانش را دارد برای یافتن عضو، پیرزن را همراهی می‌کند.
مرتضی شاه کرم در حاشیه این اجرا با تاکید بر اینکه دو سال تولید این نمایش زمان برده است، گفت: این اثر پنج بار بازنویسی شده است.
وی در ادامه به اهمیت قصه این نمایش اشاره کرد و گفت: داستان اهدای عضو به بیماران واجد شرایط از اهمیت زیادی برخوردار است.
شاه کرم در خصوص شیوه اجرایی این نمایش، گفت: مفاهیم ارائه شده در این نمایش در بازیگران خلاصه می شود میزانسن ها با سکون مواجه هستند چرا که به رفت و آمد و میزانسن شلوغ اعتقادی ندارم.
کارگردان نمایش نوبت یعنی بعدی با تاکید بر اینکه امروزه انسان به مکانیک تبدیل شده و آدمی محدودیت ها را در زندگی پذیرفته است، گفت: چنین ویژگی های را در نمایش نوبت یعنی بعدی می توانید ببینید چرا که ما آدم ها محدود هستیم با اینکه در کنار هم دیگر هستیم ولی هر کس در دنیای خودش سیر می کند.
شاه کرم بازیگران این نمایش را به ترتیب حروف الفبا، پروا آقاجانی، هما پارسایی(پریسان)، علی غابشی، ترانه کوهستانی، مهناز میرزایی و حامد نساج بخارایی معرفی کرد.
وی در پایان سایر عوامل این نمایش را به ترتیب سرپرست و مدیر گروه، ابراهیم گله دارزاده، مدیر تولید، دستیار کارگردان و برنامه ریز، مسعود شامی، مدیر صحنه و اجرا، احمد صمیمی، منشی صحنه، امید جمشید پور، طراح صحنه و پوستر، میلاد خرمن بیز، مرتضی شاه کرم، طراحی نور، مرتضی شاه کرم، مشاور طراحی نور و اجرا، اکبر شجاعی، طراح لباس، پروا آقاجانی، موسیقی، گروه ۲۸family، ساخت و تنظیم، آرمین داوودی، نوازندگان، حامد نجم، فرشید تنها و محسن امیدی، گریم، سعیده آجربندیان، عکس، آرمین‌دخت گندمبخش و مشاور رسانه ای را میترا رضائی اعلام کرد.

45

۲۲ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴

۲۲ دی ۹۴ ، ۲۲:۵۳

مهرداد کوروش نیا نمایش "عزازیل" را در مجموعه تئاتر شهر کرج به روی صحنه برد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، مهرداد کوروش نیا که علاوه بر کارگردانی، متن این اثر را نیز به نگارش در آورده است گفت: داستان نمایش "عزازیل" به وقایعی که در قرن هجدهم در فرانسه اتفاق می افتد اشاره دارد. 
وی با بیان اینکه این نمایش دارای ٥ کاراکتر است، اظهار کرد: قصد دارم از بازیگران جوان دعوت به عمل آورم و تاکنون نیز حضور هوتن شکیبا، نوید محمدزاده و پوریا رحیمی سام قطعی شده است. 
کارگردان و نویسنده این اثر خاطرنشان کرد: با همراهی گروه بهمن و پس از تکمیل بازیگران از اوایل شهریورماه تمرینات نمایش آغاز شده است. 
گفتنی است، "آواز ستاره ها"، "یک غزل غمناک"، "آقا لیلا"، "درخت ها"، "آخرین نامه" و "کابوس یک رویا" از جمله آثاری است که کوروش نیا تاکنون کارگردانی کرده است.

۲۱ دی ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷

۲۱ دی ۹۴ ، ۲۰:۱۵

نمایش «یک قبیله تنهایی» در روز دوم از سی و چهارمین جشنواره تئاتر بین المللی فجر، در کرج روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، نمایش «یک قبیله تنهایی» به نویسندگی حسن عابدی و کارگردانی امین فرحی از شهرستان بجنورد، بعد از ظهر امروز، یکشنبه در سالن «داوود فتحعلی بیگی» واقع در تئاتر شهر کرج روی صحنه رفت.
نمایش یک قبیله تنهایی به داستان دو شخصیت به نام های «تورج» و «دوراج» می پردازد که در روستایی زندگی می کنند. روستای آنها پس از وقوع زلزله ویران می شود آنها به دنبال آبادانی با یک گاری دل به جاده می زنند ولی اهالی دیگر آبادی ها آنها را نمی پذیرند. تورج و دوراج برای به دست آوردن یک لقمه نان سال ها در کنار جاده ها زندگی می گذرانند.
امین فرحی پیام این نمایش را در این جمله خلاصه می کند «هیچ جایی بهتر از زادگاه آدمی نیست حتی اگر ویرانه شده باشد».
وی در حاشیه اجرای این اثر با تاکید بر اینکه این نمایش باید به صورت میدانی اجرا می شد، گفت: تماشاگران باید دور تا دور بازیگران نشسته و نمایش را ببیننند ولی شرایط حال حاضر سالن اجازه نمی دهد و تماشاگران روی صندلی به تماشا نشسته اند.
فرحی در ادامه مهم ترین شاخصه این نمایش را دست مایه های بومی، محلی و منطقه بجنورد اعلام کرد و گفت: در این اثر به آداب و رسوم، گویش، لباس و فرهنگ غنی این منطقه اشاره شده و سعی کرده ایم حفظ ریشه ها و اصالت ها به شکلی برای تماشاگر قابل فهم باشد.
استفاده از آیین های مردم بجنورد در نمایش یک قبیله تنهایی
این کارگردان در ادامه توضیح داد: در نمایش یک قبیله تنهایی از آیین های منطقه بجنورد چون آیین «تورچی» وام گرفته ایم به طوری که نمایش پر از داستانک ها دلنشین است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تورچی ها مردان دوره گردی هستند که لباس زنانه می پوشند و در جشن ها و عروسی ها با اجرای نمایش های خنده دار لبخند بر لب مردم می نشانند، گفت: در این نمایش با یادآوری این آیین بازیگران به «توربازی» می پردازند.
فرحی با تاکید بر اینکه در این نمایش دوچرخه سوارانی سرگردان در صحنه ها در حال رفت و آمد هستند که نماد آدم های بی هوییت را دارند، گفت: آدم های که به دور خود می گردنند و به نوعی دور تسلسل دارند در پایان نمایش از دایره بیرون می زنند و به بازگشت به اصالت و سرزمین مادری اشاره می کنند.
کارگردان نمایش یک قبیله تنهایی در پایان بازیگران این نمایش را حکمت شیردل، پریا ضییایی، علی یزدانی، امیر سهامی، سعید جمشیدی پور، جعفر حجازی اعلام کرد و گفت: موسیقی نمایش به عهده علی عصمتی، طراحی پوستر و بروشور به عهده پرستو ضیایی، و امور فنی به عهده علی محمدی است.

۲۱ دی ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹

۲۱ دی ۹۴ ، ۲۰:۱۱


• بانک اطلاعاتی مخاطبان تئاتر در استان البرز ایجاد شود/ متناسب نیاز مخاطب تئاتر تولید کنیم

مدیر کل هنرهای نمایشی کشور گفت: هنرمندان تئاتر کشور باید تئاتری را روی صحنه ببرند که مخاطب با موضوع تئاتر ارتباط برقرار کند و مردم و عموم جامعه را به سمت تئاتر جذب کنند لذا بانک اطلاعات مخاطبان تئاتر استان البرز را تشکیل دهید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، مهدی شفیعی در افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر استان البرز اظهار داشت: افتتاح این رویداد فرهنگی بزرگ در استان البرز را به تمامی هنرمندان تئاتر تبریک عرض می نمایم و یکی دیگر از دلایل حضور بنده امروز در کرج ، عیادت پیشکسوت بزرگ تئاتر کشور داوود فتعلی بیگی است که این روزها در بستر بیماری هستیم، لذا ما باید قدر این هنرمندان پیشکسوت را بدانیم.
وی ادامه داد:جشنواره تئاتر ٣٤ طبق برنامه کار خود را پیش می برد و استان البرز اولین استانی است که تئاتر فجر خود را در سال ٩٤ برگزار می نماید .
شفیعی عنوان کرد: در تئاتر فجر امسال ما به موضوع کیفیت بسیار بها دادیم و خوشحالیم که بیش از ٥٠ تئاتر در سطح استانهای کشور به جشنواره تئاتر فجر ارسال شد و مبنای کار انتخاب آثار برگزیده کیفیت بود.
وی تاکید کرد: استان البرز از جمله استانهایی است که تئاتر را جدی گرفته است و امیدواریم در آینده شاهد استمرار بدون انقطاع کارهای هنری کرج و استان البرز باشیم.
شفیعی گفت: انجمن هنرهای نمایشی کشور قرار است هیات مدیره ای متشکل از هنرمندان تئاتر سراسر کشور تشکیل دهد تا انجمن هنرهای نمایشی به آن هدف و بازخورد اصلی خودش برسد.
وی افزود: اعتبارات زیادی در همه دستگاه ها و ارگان های برای کار فرهنگی و بالخصوص تئاتر وجود دادرد لذا باید تئاتر سازوکار خودش را در دستگاه ها و ارگان ها و جامعه پیدا کند و این مهم باید از طریق ارتباط مخاطب با تئاتر برقرار شود.
شفیعی در پایان تاکید کرد: هنرمندان تئاتر کشور باید تئاتری را روی صحنه ببرند که مخاطب با موضوع تئاتر ارتباط برقرار کند و مردم و عموم جامعه را به سمت تئاتر جذب کنند و از هر ابزاری برای افزایش مخاطب تئاتر استفاده کنند و مخاطب را برای دیدن تئاتر دعوت کنند، از همه استانها تقاضا داریم بانک اطلاعاتی از مخاطبان تئاتر در استان خود تکشیل دهند.

 

05  

 

06

۲۰ دی ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹

۲۱ دی ۹۴ ، ۱۹:۵۸

نویسنده و کارگردان نمایش «صبح بخیر» گفت: این نمایش در قالب میهمان و فجر استانی در سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در سه استان البرز، خراسان رضوی و تهران روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ، سیروس همتی نویسنده و کارگردان تئاتر گفت: این روزها نمایش «بوقلمون»  را به کارگردانی خیرالله تقیانی پور در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه دارم. در این نمایش که برگزیده جشنواره تئاتر فجر سال گذشته است در نقش مرشدی بازی می‌کنم که شخصیت دو رویی دارد  و از طرف دیگر تلاش کردم با توجه به آواها و شکل اجرایی نمایش که برگرفته از نمایش‌های آیینی و سنتی است نقشی ماندگار را از خود بجای بگذارم.

ادامه مطلب ===»

۲۰ دی ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶

۲۱ دی ۹۴ ، ۱۸:۲۶